Lækre trendy papirkvaliteter fra Italien

Hvis du på noget tidspunkt i din karrierer mon har spurgt dig selv – findes der sådan et stykke papir ? Så havde svaret været ja, hvis du var gået på opdagelse i de utallige muligheder der findes hos Fedrigoni.

Fedrigoni er Italiens – hvis ikke Europas – største producent af papirspecialiteter, her finder du alt fra præget kulørt i mange farver til eksklusivt designpapir med matchende konvolutter – udvalget er enormt.

Hos Schramm & Co. er vi stolte af at arbejde sammen med en af Europas ældste papirproducenter, hvor innovation og nytænkning kommer før alt andet, Fedrigoni er særlig berømt for deres eksklusive marketings materiale, hvor de viser deres papirspecialiteter på en helt unik vis. Unik er også deres salgspolitik – du kan købe ned til en pakke pr. kvalitet – alt er muligt.

Se på vores inspirations oversigt, eller gå på opdagelse hos www.fedrigoni.com ogwww.fedrigoni.co.uk, næste gang du ønsker inspiration til en unik papiroplevelse skal du kontakte os, vi kommer gerne forbi og inspirerer dig.

Vi har et stort udvalg af prøvemapper, kontakt os for yderligere info.